ACCESS BARS: UNIEKE METHODE VOOR HET CREËREN VAN RUST, RUIMTE EN ONTSPANNING VOOR LICHAAM EN GEEST.

Zou jij niet gelukkiger zijn als je je kon ontdoen van alle zaken die je beperken, je blokkades en de belemmeringen die je je hele leven hebt opgeslagen? Zou het niet heerlijk zijn als je meer rust en ontspanning ervaart? Dat je verleden geen grip /weerslag meer heeft op je toekomst? Hoe zou dat zijn voor jou?
Ervaar het door een Access BARS® sessie te ontvangen. In het slechtste geval ervaar je de Bars® als een heerlijk ontspannen massage en in het beste geval zal je leven gemakkelijker, vrolijker en glorieuzer worden.
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Wat zijn de BARS®?

Access BARS® is een uniek hands-on proces van ca. 60-90 minuten waardoor meer rust, ruimte en ontspanning in je geest en in je lichaam kan ontstaan.
De Nederlandse vertaling van het Amerikaanse woord “Bars” is banen of tralies. Op je hoofd zitten 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd.  Deze energiebanen, “de Bars” ,staan in verbinding met je onbewuste, daar waar al je ervaringen zijn opgeslagen. Door de 32 punten zacht aan te raken wordt de energie geactiveerd en ontladen. Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte van je leven waarnaar het genoemd is.  Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc..

Ontlading

Door de 32 punten zachtjes aan te raken wordt alles ontladen wat je niet meer nodig hebt en wat je in de weg zit. Door het  runnen (laten nalopen) van de Bars worden als het ware de tralies open gezet en kan de energie die daar opgeslagen ligt verwijderd worden. Je kunt het vergelijken met het opruimen van de harde schijf op je computer.
Door defragmentatie worden oude “bestanden” en “spam”, die bepaalde problemen in stand houden, opgeruimd. Doordat de overtollige gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt opgeslagen voorgoed worden verwijderd ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en patronen.  Op deze manier krijgt het lichaam de mogelijkheid om haar zelf genezend vermogen haar werk te laten doen.
Dat alles gebeurt simpelweg door het licht aanraken van bepaalde punten op het hoofd.

Wat gebeurt er?

Wetenschappelijk is aangetoond dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties. Dat is vaak de eerste stap naar ongemak of ziekte. Door de Bars te laten runnen nemen de cellen weer hun natuurlijke bol-ronde vorm aan waardoor ziekte of ander ongemak wordt voorkomen.
Doordat de hersengolven verlagen tijdens het runnen van de Bars® voelt het alsof je in een diepe meditatie bent.

Tijdens de Bars® sessie

Tijdens de Bars sessie lig je volledig aangekleed comfortabel en ontspannen op je rug. In verschillende samenstellingen worden de 32 punten op het hoofd gedurende een aantal minuten licht aangeraakt. Bij volwassenen duurt een hele sessie ca. 60-90 minuten. Afhankelijk van de leeftijd duurt het bij kinderen korter. Tijdens de sessie mag je praten, meestal vallen de ogen echter dicht en ervaar je een diep gevoel van ontspanning. Veel mensen voelen lijfelijk dat er iets gebeurt zoals tintelingen in de ledematen,  warmte of lichte rillingen. Het kan gebeuren dat je zomaar een beetje emotioneel wordt. Iedereen ervaart het proces anders, zelfs per punt kan het gevoel anders zijn. Het kan ook zijn dat je er niets van merkt.

Na de Bars® sessie

Ook dit verschilt per persoon. De meeste mensen voelen zich na de sessie heel erg ontspannen. Vaak voel je meer rust en ruimte in je hoofd. Voor iedereen is het verschillend. Soms voel je eerst niets maar gebeurt er pas na een aantal weken iets. Vooraf is niet voorspelbaar op welke manier je baat kunt hebben van een Bars sessie. Soms lossen lichamelijke klachten op  en heb je meer energie, gaat het leven simpelweg gemakkelijker. Iedere Bars sessie is weer anders en heeft andere effecten. Een Bars® sessie kan tot ongeveer 3 a 4 weken doorwerken.

Voor wie?

Voor iedereen die zich goed wil voelen. Iedereen die meer ontspannen en gemakkelijker door het leven wil gaan. Bij uitstek geschikt voor mensen die s’nachts nog wel eens wakker liggen en piekeren en die een vol hoofd hebben.

Bars heeft wereldwijd al duizenden mensen geholpen om een gemakkelijker leven te leiden doordat diverse aspecten werden verbeterd zoals moeheid, slecht slapen, hoofdpijn/migraine, stress, onrust, angst, energie, zelfvertrouwen enz.  Er zijn geen redenen te bedenken om het niet te doen. Het is zeer zeker aan te raden voor mensen die te kampen hebben met 1 van bovengenoemde klachten. Een Bars® sessie kan nooit schade aanrichten of verkeerd worden gegeven.

Hoe vaak?

Het is gebleken dat mensen die regelmatig de Bars ontvangen er de meeste baat bij hebben.
Waarom zou je wachten?

 

Jouw investering

Sessie van 1 uur: € 60

 

 

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.