Wat is Access Consciousness®

Access Consciousness, oftewel – toegang tot bewustzijn – komt over gewaaid uit Amerika en is ontwikkeld door Gary Douglas. Access Consciousness biedt tools bestaande uit  krachtige technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen.

“Bewust Zijn is het vermogen om je eigen leven elk moment waar te nemen, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is het vermogen om alles te ontvangen, niets af te keuren, en om alles te creëren wat jij in je leven verlangt –veel grootser dan wat je nu hebt, en meer dan dat je je kunt voorstellen.”
Quote van –Gary Douglas”

Access Consciousness maakt gebruik van de energie die we zijn en waar iedereen toegang tot heeft. Door toepassing van energetische technieken kan je op elk gebied in je leven waar je verandering wenst, daadwerkelijk de verandering creëren, en de problemen die je hebt gecreëerd op energetisch niveau los laten.

Wij zijn zo gewend om te reageren en te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties waardoor we weinig keuzes hebben en onze mogelijkheden beperken. We zetten ons als het ware vast.  Echter door toe te laten  dat iets “is” en toe te laten om er simpelweg te “zijn” vellen we geen oordeel meer en is alles gewoon een interessant gezichtspunt. Door het toe te laten worden we ons bewust van elke visie waar we mee instemmen of op afstemmen of waar we ons tegen verzetten en op reageren. Door ons hiervan bewust te zijn kunnen we ons daarvan losmaken door te blijven herinneren dat  alles wat we denken, voelen, beoordelen, veroordelen of besloten hebben gewoon een interessant gezichtspunt is.

Geluk is een keuze, sommigen jagen het na, anderen creëren het.

Jouw standpunt creëert jouw realiteit. Hoe je kijkt – maakt wat je ziet

Bedenk maar eens:  wat zou er kunnen gebeuren als je de deuren zou kunnen openen naar alles waarvan je besloten hebt dat het niet mogelijk zou kunnen zijn voor jou?

“ALL OF LIFE COMES TO ME WITH EASE & JOY & GLORY”

AC

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.