Tijdens de vakantie besefte ik hoeveel meer ik genoot van alles. Hoeveel meer ik ervoor open stond om alles te kunnen ontvangen en toe te kunnen laten. Hoever mijn beschermingsmuurtje al wasafgebrokkeld omdat ik deze helemaal niet nodig heb. Dit was een heerlijke gewaarwording.

3 weken zijn we rond gereisd, Rob en ik samen met onze 2 jongste kinderen, Sander(19) en Annelies(15). Vincent, de oudste koos ervoor om met zijn vrienden op vakantie te gaan.
3 weken hebben we bijna alles samen ondernomen en dat kan natuurlijk best heftig zijn maar dat ging bij ons heel erg lekker. Natuurlijk was er wel eens een wanklank of een meningsverschil en soms was 1 van ons in een minder goede bui. Maar ik ging er anders mee om. Voorheen liet ik me vaak meeslepen door de zwaarte van iemand anders en maakte ik het helemaal van mij waardoor ik die stemming over nam. Zodat de ander daar dan weer op reageerde en wat dan kon ontaarden in een heftige woordenwisseling of zelfs ruzie. Doordat ik nu beschik over de tools en technieken van Access Consciousness® ben ik me veel meer bewust van hetgeen zich afspeelt en welke keuzes ik heb om daar mee om te gaan.

Door een simpele vraag te stellen weet ik wanneer de zwaarte, welke ik soms ervaar, van mij is of dat ik die heb opgepikt van iemand anders. En zodra ik dat weet kan ik er iets aan doen waardoor het direct lichter voelt. En weet je wat nog meer zo leuk is? Doordat ik nu anders doe en ben, reageren mijn partner en kinderen ook anders en is het voor iedereen een stukje lichter en gemakkelijker.
ik kan wel stellen dat mijn relatie met Rob een stuk fijner en relaxter is geworden sinds ik de Access tools toepas. Ze zijn zo heerlijk eenvoudig en pragmatisch en maken me altijd vrolijk.

Access tools en technieken zijn geweldig om toe te passen en om door te geven aan iedereen die op zoek is naar grootsere mogelijkheden om dat te veranderen wat niet meer voor hem of haar werkt. Het is voor diegene die op een geheel andere manier verandering wil creëren op het gebied van bijvoorbeeld geld, relaties, business, werk, ziekte. Eigenlijk voor allerlei dingen die je dagelijks tegenkomt in je leven. Omdat ikzelf ervaar hoeveel meer plezier en gemak het me geeft wil ik zoveel mogelijk mensen hiermee kennis laten maken.Want wie weet ervaar jij dan ook meer JOY en gemak💫😃❤️

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.