COVID-19 MAATREGELEN

Vanaf 6 november 2021 worden o.a. Yogascholen gesommeerd om, bij binnenkomst van een deelnemer, te vragen naar de QR code. Ik vind het een hele nare regeling die maakt dat ik mij als politieagent moet gaan gedragen. En dat terwijl ik wil dat iedereen zich welkom en veilig voelt in mijn praktijk. Ik ben er letterlijk ziek van geweest. Even heb ik overwogen om alle lessen een tijdje te stoppen om zo niemand uit te hoeven sluiten. Ook dat voelde echter zwaar. Juist in deze tijd is Yoga zo´n fijne tegenhanger om wat beter om te kunnen gaan met alles wat er in de wereld gebeurt.

 Ik wil graag doorgaan met lesgeven en zal me derhalve moeten houden aan de wet- en regelgeving. Het is niet anders.  Het niet conformeren aan het overheidsbeleid kan resulteren in een boete of permanente sluiting.

Dus kom je naar 1 van de yogalessen of workshops? Dan verzoek ik je jouw QR code op papier of op jouw mobiel mee te nemen. Een QR code is pas geldig in combinatie met een wettige legitimatie (id-kaart, paspoort of rijbewijs). Heb je 1 van deze twee niet bij je, dan mag ik jou helaas niet binnen laten. Tot aan de mat geldt een mondmaskerplicht.

Voor de individuele afspraken is gelukkig voorlopig geen toegangsbewijs nodig.

 Ondertussen ga ik kijken wat er mogelijk is voor degene die er niet bij kan zijn om toch met elkaar in contact te blijven en wellicht lessen vanuit huis mee te kunnen doen. Laat me vooral weten als je daarin geïnteresseerd bent. 

Hartegroet, Ageeth

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.