Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Access Bars Class: Relax, release, renew!

zaterdag 29 mei 2021/09:30 - 17:30

Hoe zou het voor je zijn om een eenvoudige techniek te leren om meer gemak en vreugde in jouw leven én dat van anderen te creëren?  Wat als er een tool zou zijn om meer rust en ruimte te ervaren? Een techniek die je heel gemakkelijk uit kunt wisselen met vrienden en familie, maar die je ook heel goed kunt toepassen in je praktijk. Zou dit een bijdrage kunnen zijn voor jou?
Dan is een Access Bars Class echt iets voor jou.

Huh …….Access Bars, wat is dat?
Access Bars is een uniek hands-on proces van ca. 60-90 minuten waardoor meer rust, ruimte en ontspanning in je geest en in je lichaam kan ontstaan.
De Nederlandse vertaling van het Amerikaanse woord “Bars” is banen of tralies. Op je hoofd zitten 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd.  Deze energiebanen, “de Bars” ,staan in verbinding met je onbewuste, daar waar al je ervaringen zijn opgeslagen. Door de 32 punten zacht aan te raken wordt de energie geactiveerd en ontladen. Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte van je leven waarnaar het genoemd is.  Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Access Bars, voor wie?
Voor iedereen die zich goed wil voelen. Iedereen die meer ontspannen en gemakkelijker door het leven wil gaan. De Bars kunnen ook verlichting bieden voor mensen die kampen met ADHD en ADD. Ook mensen die kampen met stress, een burn-out of slaapproblemen kunnen veel baat hebben bij het ontvangen van een Bars behandeling.
Baby’s en kinderen worden vaak rustiger, slapen beter, leren gemakkelijker, luisteren beter en krijgen meer zelfvertrouwen na een Bars behandeling.

Access Bars Class, wat gaan we doen?
Tijdens de Class leer ik je waar de 32 unieke punten zich op het hoofd bevinden en hoe je deze door jouw aanraking kunt ontladen. Je zult zelf 2x ervaren hoe het is om een Bars® behandeling te ontvangen en hoe fijn het is om deze zelf ook 2x te mogen geven aan een medecursist. Je ontvangt van mij uitleg en een manual waarin alles uitgelegd wordt over de Bars®.
De hele dag staat er thee, koffie en water begeleid door zoete en hartige versnaperingen voor je klaar.
Een Bars® Class is altijd heel gezellig en gemoedelijk waar je vaak hele leuke contacten opdoet met medecursisten waar je later eventueel de Bars mee kunt oefenen.

Aan het einde van deze dag ontvang je een certificaat en kan je zelf direct het geleerde toepassen bij familie, vrienden of in je praktijk of salon. Hoe leuk is dat?

Acces Bars Class, wat is jouw bijdrage?
Als je voor de eerste keer een Access Bars® Class volgt is jouw bijdrage € 300,– incl. btw.. Indien je de cursus voor de tweede of derde keer volgt, dan is het € 150,- incl. btw. Deze prijs is inclusief koffie, thee, soep bij de lunch en overige versnaperingen.
Kinderen tot 16 jaar kunnen onder begeleiding van een ouder of verzorger gratis deelnemen aan de Class. Zij ontvangen geen manual.
Kinderen van 16 en 17 jaar betalen € 150,-.

Access Bars Class, is je interesse gewekt?
Is het voor jou tijd om te ontdekken wat er nog meer mogelijk is en ben je geïnteresseerd in een Access Bars Class? Voel je welkom en meld je aan.

Gegevens

Datum:
zaterdag 29 mei 2021
Tijd:
09:30 - 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,
Site:
www.joyofyou.nl

Organisator

Joy of You

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20455447

Aanmeldingen zijn gesloten voor dit evenement

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.