Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eindejaar Special Yin/Nidra

17 december/10:00 - 12:00

De laatste Special van dit jaar, een heerlijk cadeautje voor jezelf!
Een mooi moment voor rust en reflectie.

Ik nodig je uit om in een kleine groep het jaar geheel ontspannen af te sluiten. De winter is bij uitstek een geschikte tijd voor een langere Yin Yoga les. Het is heerlijk om, net als de natuur, wat meer naar binnen te keren, te reflecteren, de stilte op te zoeken en alles achter je te laten wat je niet meer mee hoeft te nemen in het nieuwe jaar.

We starten met Yinnen waardoor als vanzelf al meer rust in lichaam en geest zal ontstaan. Yin Yoga is een zeer rustige Yogavorm waarin je langere tijd in een houding vertoeft. Dat maakt Yin Yoga tot een meditatieve beleving. Daarnaast wordt het diepere bindweefsel opgerekt zodat het lichaam soepeler en mobieler wordt. Je zult meer ruimte en lichtheid ervaren na het Yinnen.

We sluiten af met een Yoga Nidra zodat je totaal ontspannen en opgeladen huiswaarts keert. Tijdens de Nidra word je op systematische wijze begeleid om in een diepe ontspanning te komen. Deze diepe ontspanning ervaar je op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Je komt vanzelf in de ´healing space´ tussen waken en slapen.
Daarna is er thee met wat lekkers.

Gun jij jezelf deze 2 uurtjes om te verbinden met jezelf en om weer even op te laden? Dan is deze les een aanrader voor jou.

YES, HET LIJKT ME HEERLIJK OM MEE TE DOEN

Doe lekker zittende warme kleding aan en als jij zelf een zachte mat hebt, neem die dan mee. Heb je geen mat? Geen probleem, matten zijn aanwezig. Neem wel een eigen deken of handdoek mee om op en/of onder te liggen.
Je hoeft geen Yoga ervaring te hebben om deze bijzondere Eindejaar Special bij te wonen.

Ik hoop je te mogen ont-moeten op zondag 17 december.

HIER WIL IK BIJ ZIJN, IK MELD ME AAN

Organisator

Joy of You

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-20455447
Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.