Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ESSE Kennismakingsdag met Lea Klinkhamer

zondag 7 oktober 2018

€60,00

Ik heb de eer om Lea Klinkhamer op zondag 7 oktober bij mij in de praktijk te verwelkomen. Lea is ESSE Practitioner. Zij reisde speciaal naar Texas om deze techniek te leren en ze was zo onder de indruk van de resultaten na ESSE behandelingen dat ze nu met de “Lea on Tour” heel Nederland door reist om dit bijzondere gave lichaamswerk aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden.

Op zondag 7 oktober kan je een kennismakingssessie boeken. De sessie duurt een uur en kost € 60,–.
Voorafgaand aan de ESSE sessie kan je een Access Bars behandeling van mij ontvangen. Door je bars vooraf te laten runnen zal het lichaam de ESSE behandeling gemakkelijker kunnen ontvangen. Deze bars behandeling is optioneel, duurt een half uur en kost € 25,–.

Een ESSE behandeling kan veel losmaken in je lijf. Ik vind het heerlijk en wil jou ook graag de gelegenheid geven het te ervaren.
ESSE is de afkorting van Energetic Synthesis of Structural Embodiment. Het is een energetische massage welke werkt op het bindweefsel en energetische lichaamssystemen en welke gecombineerd wordt met de tools van Access Consciousness®. ESSE is ontworpen om veranderingen in de structuur en vorm van het lichaam aan te brengen waardoor mensen meer gemak ervaren in bewegen en functioneren van het lichaam. ESSE kan ingezet worden bij allerlei klachten zoals bewegingsbeperking, chronische rug-, schouder- en nekklachten, stijfheid etc. Tijdens deze behandeling lig je op een massagetafel en ontvang je hands-on en manipulatieve technieken gecombineerd met de energetica van ESSE.

Voor mij was het een zeer bijzondere ervaring waarin ik veel heb kunnen loslaten hetgeen resulteerde in een enorme vermindering van rugklachten waar ik nog iedere dag van geniet. En dat was al na 1 sessie!
Wie weet wat voor bijdrage ESSE voor jou kan zijn, kom het gerust ervaren. Lea en ik ontvangen je heel graag.

Neem contact met me op als je een sessie wilt boeken of vragen hebt en geef eventueel een voorkeurstijd aan zodat ik je in kan plannen. Er is plaats voor 6 sessies dus wacht niet te lang. Vol=Vol

tel 06-204 55 447
email info@joyofyou.nl
of stuur een pb

Gegevens

Datum:
zondag 7 oktober 2018
Kosten:
€60,00

Organisator

Joy of You

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20455447
Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.