Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Herfst Special

zondag 21 november 2021/10:00 - 12:00

€20,00
Herfst Yin Special

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde bestaat alles uit 5 elementen: Hout (lente), Vuur(zomer), Aarde(nazomer), Metaal(herfst), Water(winter). Alles wat bestaat doorloopt een cyclus van 5 fasen: ontstaan, groei, bloei, verval en afsterving. Dit zien we in de natuur maar dit gebeurt ook in de mens. Dat houdt in dat de onderlinge verbanden welke we zien in de natuur ook in de mens zijn terug te vinden, Interessant hè?

Alle fasen in de cyclus hebben effect op elkaar en  zijn afhankelijk van elkaar. Ze stemmen zich op elkaar af, dus als 1 element uit  balans is, heeft  dit invloed op de andere elementen. Alles heeft een  oorzaak en gevolg. Door op deze holistische wijze naar de mens te kijken en hier bij stil te staan kunnen gemakkelijk verbanden gezien worden en kan invloed uitgeoefend worden op het welbevinden van de mens. Hoe gaaf is dat?

In deze Herfst Yin Special focussen we ons op het element Metaal. Dit element regeert namelijk in de herfst. Opruimen en plaatsmaken voor nieuwe zaken zijn kenmerken van dit element. De organen die bij Metaal horen, zijn Longen en Dikke Darm. Beide hebben de functie om te zuiveren en af te voeren. Als je Metaalenergie in balans is, dan gaat het goed met je longen, je dikke darm en je huid.

Tijdens deze Yin Special help ik je om naar jezelf te kijken en je voor te bereiden op de aankomende rust van de winter. Ik begeleid je om te verstillen en naar binnen te keren door een geleide meditatie, bewuster te ademen en natuurlijk gaan we Yinnen. Ter afsluiting geef ik een aantal tips en oefeningen mee om je Metaal-energie in balans te houden.

Kan jij wel wat meer weerstand gebruiken? Of heb je moeite om los te laten, wil je meer plezier van jezelf, of kan je eigenwaarde wel een boost gebruiken? Dan is dit bij uitstek een geschikte Special voor jou.

Meenemen:

Er zijn matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je zelf een yoga mat hebt, neem deze gerust mee. Eventueel kan je een handdoek meenemen om op de Yogamat te leggen en een extra kussen voor ondersteuning tijdens de Yin houdingen.

Inclusief:  

We sluiten de les af met thee, koffie en iets lekkers.

Kosten:

Deze les kost € 20,00. Het bedrag kan je gepast contant of via pin voldoen op de dag zelf.

Klik HIER om je in te schrijven.

NB: Voor deelname dien ik de regels omtrent het Covid-19 beleid te volgen. Derhalve dien je bij deelname je QR code, in combinatie met je ID bewijs, te laten zien.

Gegevens

Datum:
zondag 21 november 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Site:
www.momoyoga.nl/joy-of-you/inschrijven

Organisator

Joy of You

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20455447
Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.