Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Yoga Special & geleide meditatie/visualisatie (Vol)

zondag 17 februari 2019/10:00 - 12:00

€20,00

Een extra lange les waarin Yin Yoga gecombineerd wordt met geleide meditatie en visualisatie. Deze combinatie zorgt voor een diepe ontspanning en herstel van balans in het lichaam. De Yin houdingen worden zo´n 2 tot 5 minuten aangehouden waarbij je spieren ontspannen zijn. Door deze vorm van Yoga wordt de beweeglijkheid van het bindweefsel (fascie) vergroot, net als die van de gewrichten, pezen en banden. Daarnaast wordt de doorstroming van meridianen en organen gestimuleerd. Tijdens de geleide meditatie en visualisatie neem ik je mee in een verhaal waardoor er op onbewust niveau nieuwe inzichten kunnen ontstaan.

Tijdens de les wordt aandacht besteed aan je ademhaling en ligt de focus op de verstilling in jouw zelf zodat je van de ‘doe’ modus naar de ‘zijn’ modus overschakelt. Je wordt je meer bewust van je lichaam waardoor je er beter naar kunt luisteren en het samenspel van lichaam en geest gaat verfijnen. In de ene helft van de les doe je Yin houdingen en in het andere gedeelte van de les kan een nog diepere ontspanning ontstaan door de geleide meditatie en visualisatie.

Deze les is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan verzachting en verstilling. Zeer zeker aan te raden voor mensen met stress gerelateerde klachten en drukke hoofden.

Meenemen:

Er zijn matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je zelf een yoga mat hebt, neem deze gerust mee. Eventueel kan je een handdoek meenemen om op de yogamat te leggen en een extra kussen voor ondersteuning tijdens de Yin houdingen.

Inclusief:  

We sluiten de les af met thee, koffie en iets lekkers.

Kosten:

Deze les kost € 20,00. Het bedrag kan je gepast contant voldoen of via pin betalen.

Gegevens

Datum:
zondag 17 februari 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Site:
www.joyofyou.nl

Organisator

Joy of You

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20455447

Aanmeldingen zijn gesloten voor dit evenement

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.