Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yin Yoga Zomer Special (Vol)

zondag 30 juni 2019/10:00 - 12:00

€20,00

Langzamerhand worden de dagen langer en warmer. De zon staat steeds hoger aan de hemel en laat een feller licht schijnen op de aarde. Alles groeit en bloeit optimaal. De natuur schroomt niet om al haar weelde ten toon te stellen. Ja hoor, de zomer is in aantocht.

De zomer kan je beschouwen als het meest yange seizoen van het jaar, veel warmte, activiteit en expansie. De energie is naar buiten gericht. Alles ziet er vaak vrolijker en uitbundiger uit. En ook wij zijn vaker buiten en laten ons meer zien in horen.

Juist in deze Yang periode kan je snel wat overprikkeld of oververhit raken. Daarom is de zomer bij uitstek een mooie periode voor een extra lange Yin Yoga sessie. Een sessie die maakt dat je meer met je aandacht naar binnen keert. De specifieke Yin houdingen kunnen een fijne ondersteuning zijn bij het in balans brengen van lichaam en geest.

Deze Special is helemaal afgestemd op het vuur element van de zomer. De traditionele Chinese Geneeskunde verbindt het element vuur aan de zomer. Vuur staat voor vreugde, liefde, uitbundigheid en trots. De focus ligt op het orgaanpaar hart(yin) en dunne darm(yang) en de daarbij behorende meridianen. Om het vuur element aan te wakkeren komen er veel Yin houdingen voorbij welke het hart- en borstgebied openen. Omdat beide meridianen door de arm stromen zullen we ook arm-stretchende houdingen uitvoeren en de schouders oprekken.

Hoe zit het met het vuur in jou? Geniet je van het leven en ben je trots op jezelf?  Of kan jouw vuur wel een oppepper gebruiken? Een evenwichtig vuurelement uit zich in een kalme vreugdevolle geest en een sterk en gezond hart.  Zou jij dat willen? Kom dan lekker mee Yinnen. Iedereen is welkom, je hoeft geen Yin Yoga ervaring te hebben.

Meenemen:

Er zijn matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je zelf een yoga mat hebt, neem deze gerust mee. Eventueel kan je een handdoek meenemen om op de yogamat te leggen en een extra kussen voor ondersteuning tijdens de Yin houdingen.

Inclusief:  

We sluiten de les af met thee, koffie en iets lekkers.

Kosten:

Deze les kost € 20,00. Het bedrag kan je gepast contant of via pin voldoen.

Gegevens

Datum:
zondag 30 juni 2019
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€20,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
www.joyofyou.nl

Organisator

Joy of You

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-20455447

Aanmeldingen zijn gesloten voor dit evenement

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.