Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yoga & Dans Special

zondag 14 november 2021/10:00 - 11:30

€15,00
Yoga & Dans

Mijn hele leven staat in het teken van dans en later is daar Yoga bij gekomen. Ik kwam erachter dat beide elkaar enorm goed aanvullen en zelfs versterken. Vooral de Vinyasa Flow Yoga sluit erg mooi aan op dansbewegingen. Het ingetogene en de wat meer gedisciplineerde houdingen van Yoga en het creatieve lossere van dans blijkt een mooie combinatie. En natuurlijk wil ik deze combi graag met je delen.

In deze Special ga je de combinatie van Yoga, dans en muziek ervaren. Een bijzondere 3-eenheid waarin plezier voorop staat. Deze Special start met een een korte ontspanning/meditatie, gevolgd door een warming-up. Daarna gaan we aan de slag met diverse Yogahoudingen en dansmoves om dit uiteindelijk samen te voegen in een choreografie. Tijdens de les laten we ons begeleiden en inspireren door muziek in uiteenlopende stijlen. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.

Je hoeft geen Yoga of danservaring te hebben, het gaat er in deze les om dat je lekker en vrij kunt bewegen op het ritme van de muziek. Daarna zal je heerlijk opgeladen huiswaarts keren.

Mocht je niet kunnen dan heb je nog een kans om mee te doen op 12 december 2021. Dan geef ik wederom een Yoga & Dans Special.

Meenemen:

Er zijn matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je zelf een yoga mat hebt, neem deze gerust mee.

Inclusief:  

We sluiten de les af met thee.

Kosten:

Deze les kost € 15,00. Het bedrag kan je gepast contant of via pin voldoen.

Aanmelden: Schrijf je HIER in via het systeem van Momoyoga

NB: Voor deelname dien ik de regels omtrent het Covid-19 beleid te volgen. Derhalve dien je bij deelname je QR code, in combinatie met je ID bewijs, te laten zien.

Gegevens

Datum:
zondag 14 november 2021
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
www.joyofyou.nl

Organisator

Joy of You
Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.