HERSTEL YOGA

Herstel yoga is bedoeld voor mensen die kanker hebben of herstellende zijn van kanker, te maken hebben met een chronische ziekte, of bijvoorbeeld herstellende zijn van Covid. Maar ook voor mensen die kampen met stress, burn-out, slapeloosheid, of een andere chronische aandoening. In het rooster tref je de wekelijkse les herstel yoga welke gegeven wordt op het volgende tijdstip:

-woensdagochtend 10.45-12.00

Bij een grotere groep geinteresseerden zal er nog een wekelijkse les ingepland worden.

De oefeningen en houdingen worden afgestemd op de mogelijkheden van iedere unieke deelnemer. Tijdens deze les bied ik je elementen aan die jou kunnen helpen om anders om te gaan met je gezondheidsklachten. Er wordt veel tijd besteed aan ontspanningsoefeningen door middel van meditatie, verschillende yogahoudingen, zachte bewegingen, mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga nidra.

Wat herstel yoga jou oplevert:

-sterker lichaam
-soepeler lichaam en geest
-meer connectie met je lichaam
-mildheid naar jezelf
-leren hoe je je kunt ontspannen
-leren hoe je jezelf tot rust kunt brengen

Ondersteuning re-integratie

Tijdens ziekte is werken minder vanzelfsprekend. Veel mensen ervaren problemen bij terugkeer naar werk. Wil jij begeleiding bij terugkeer naar werk, werkbehoud of bij het vinden van ander werk? JOY werkt samen met Anneke Hemmen van Zelfloopbaanmanagement. Anneke is een gecertificeerd coach bij kanker en kan jou ondersteuning bieden bij je re-integratie naar werk. Naast de herstel yoga een fijn traject naar meer plezier en zingeving.

Deelname in een groep of individueel

Bij deelname aan de herstel yogales ontvang je van mij een intakeformulier waarin ik je een aantal vragen stel zodat ik vooraf een beeld kan vormen van jouw lichamelijke en mentale klachten en daar rekening mee kan houden tijdens de les. Wil je liever individuele begeleiding? Neem dan contact met me op. 

Jouw investering

-Prive sessies: € 65

-Deelname groepslessen herstel yoga, 1 kennismakingsles € 12,50 / 5 strippenkaart €75. Je boekt je lessen door in het rooster de les te zoeken, je ticket te kopen en daarmee je les te boeken.

Mocht je willen deelnemen of vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via mail, app of telefoon.
info@joyofyou.nl – 06-204 55 447 of vul onderstaand formulier in. Dan neem ik z.s.m. contact met je op. 

 

Ja, ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.