BOEK NU GRATIS VERKENNINGSGESPREK

Ervaar de rust die ontstaat door Yoga, Ademwerk & Massage

YOGA, ADEMCOACHING & MASSAGE

Van harte welkom bij JOY

Het maakt niet uit of je wel of niet bekend bent met Yoga en/of de kracht van ademwerk .Jij bent van harte welkom om een Yogales te volgen, een gaaf event mee te komen doen of om persoonlijke begeleiding te krijgen. 

Allemaal bedoeld om meer rust, balans en focus te krijgen.

Ademcoaching

 

Bedrijfsyoga

 

ONTDEK DE KRACHT VAN ZELFZORG EN ZELFONTDEKKING

In onze huidige maatschappij is de prestatiedruk hoog. Er wordt dagelijks veel van ons gevraagd. Daarnaast hebben we veel te verstouwen op sociaal en emotioneel gebied. Dat maakt dat lichaam en geest uit balans kunnen raken. Soms zodanig dat je moe bent, slecht slaapt, piekert, veel spanning in je lichaam ervaart en vaak snel en oppervlakkig ademt.

Dan is het tijd voor een algehele reset.
Door een holistische begeleiding via yoga, aanraking en ademcoaching kan je zelf meer regie nemen en houden over je patronen en je ademhaling. Zo bouwen we samen aan een rustiger, gezonder en gelukkiger jij.


Hi!

Mijn naam is Ageeth, gepassioneerd Yoga beoefenaar, Ademcoach en Massagetherapeut. Ik help jou graag om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Om een moment te nemen voor jezelf.

Voel je welkom om binnen te stappen in een oase van rust. Ik ontvang je warm en gastvrij. Mijn streven is om een ruimte te creëren waarin jij tot rust komt, jezelf kunt ontdekken en kunt groeien en bloeien.


Beheer al jouw lessen gemakkelijk en overzichtelijk in jouw persoonlijke account.

Boek jouw deelname aan leuke events snel in de app.

Gratis te downloaden voor android en apple.

WAT MIJN DEELNEMERS ZEGGEN

  • Ik heb meer rust in mijn hoofd en lichaam.

    Ik heb meer rust in mijn hoofd en lichaam.

    Ik had de hele dag door pijn in mijn buik. Daarvoor heb ik allerlei onderzoeken gehad maar er werd niets gevonden. Zo kwam ik terecht bij Ageeth waar ik geleerd heb om te luisteren naar mijn lichaam en me bewust te worden van alle delen van mijn lichaam. Tevens heb ik ademhalingstechnieken geleerd. Sinds enkele weken ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lichaam. Daardoor slaap ik ook beter. Als ik wakker word pas ik de ademhalingstechniek toe waardoor ik snel de slaap kan hervatten. Het heeft mij erg geholpen en ik ga er zeker door met hetgeen ik van Ageeth heb geleerd.

  • Mijn rugklachten zijn snel over na Yoga

    Mijn rugklachten zijn snel over na Yoga

    Ageeth begint de lessen altijd met een ontspanning om in het lichaam te landen en daarna starten we met de houdingen. Heerlijke rustige houdingen en na elke houding volgt een ontspanning. Iedereen doet het op zijn eigen manier en het is geen wedstrijd.Naast het zeer ontspannende effect hebben de houdingen ook een positieve invloed op mijn lichaam. De rugklachten die ik af en toe heb zijn altijd snel over na het doen van de houdingen.Ageeth is een hele fijne juf. Ze zorgt voor een prettige sfeer met heerlijke muziek op de achtergrond, is deskundig en heeft humor. Ik kan Joy of You dan ook van harte aanbevelen!

  • Het bevalt me enorm goed

    Het bevalt me enorm goed

    Ik volg al een tijdje Yin Yoga bij Ageeth. Het bevalt me enorm goed. Je doet alles rustig en met aandacht voor je lichaam. Ageeth geeft op een ontspannende manier les met steeds wisselende houdingen.
    Ik volg de Yin Yoga elke week met enorm veel plezier. Het ontspant en geeft rust ik voel me na elke Yin Yoga super ontspannen. Je doet je lichaam een groot plezier met Yin Yoga.
  • Flexibel inschrijfsysteem dus goed in te passen in mijn agenda

    Flexibel inschrijfsysteem dus goed in te passen in mijn agenda

    Ik volg al een tijdje yoga bij Ageeth. Voornamelijk Yin Yoga maar ik maak ook wel eens een uitstapje naar de Nidra of Vinyasa Power Yoga. Ik vind het heel fijn! Ageeth creert een hele fijne sfeer en heeft een hele prettige stem. Ze doet verschillende houdingen met ons en vertelt er ook over, bijvoorbeeld waar het je helpt en wat het met je lichaam doet. De focus tijdens de les is helemaal op jezelf en ik vind het persoonlijk  heerlijk ontspannen en relaxed. Er wordt gewerkt met een strippenkaart waarbij je in kunt tekenen op de lessen. Dat maakt het heel flexibel en dat is ook fijn, zo kun je het altijd goed inpassen in je eigen agenda.

Ageeth | Joy of You

Joy of You
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?

Hoe kan ik je helpen? Ik reageer misschien niet direct, maar in ieder geval z.s.m.
16/05
×
Chat

Joy of You

Minder in je hoofd, meer in je lijf. Door Yoga, Ademwerk en Massage