ADEMCOACHING

Heel veel mensen ademen te veel, te snel of te hoog. Veelal komt dit door spanning of stress. Onbewuste blokkades zetten zich op celniveau vast door alle dingen die we in ons leven meemaken. En dat heeft effect op je ademhaling. Ademhalen is een onbewust proces en de meeste mensen weten dan ook niet dat er veel winst te behalen valt door het veranderen van het adempatroon. Door een verkeerde ademhaling ontstaat vaak een gevoel van onrust en krijgen mensen allerlei vage onbegrepen klachten. Door aan de slag te gaan met je ademhaling kunnen er op diverse niveaus veranderingen plaats vinden in lichaam en geest. Ik loop graag een tijdje met je mee zodat jij letterlijk meer ademruimte gaat ervaren.

Voor wie is ademcoaching?

Het doel van een ademsessie is om diepgewortelde belemmeringen, patronen en overtuigingen los te laten. Daarnaast heeft een ademsessie een diep reinigende en heilzame werking op fysiek, mentaal en emotioneel/spiritueel niveau. Ademcoaching heeft eeen reducerende werking op de volgende klachten:

 • Hyperventilatie
 • Chronische vermoeidheid
 • Onrust, angst
 • Astma
 • Slechte nachtrust
 • Trauma
 • Spanning, stress, burn out
 • Onduidelijke lichamelijke klachten
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Weinig plezier in het leven

Natuurlijk zijn er meerdere ongemakken waarin een ademsessie verlichting kan bieden, teveel om allemaal op te noemen. Dus vraag gerust om advies als je twijfelt. Ook als je geen echte klachten hebt maar lekkerder in je vel wilt zitten is ademcoaching een aanrader. Eigenlijk is het geschikt voor iedereen die emotioneel en mentaal sterker en weerbaarder wil worden. Zelf vind ik het ademwerk een enorme verrijking in mijn leven.

Holistische werkwijze

Omdat alles met elkaar in verbinding staat kijk ik op een holistische wijze naar jouw hulpvraag. Als 1 deel van jou uit balans is, heeft dit effect op het andere deel. Jij bent uniek door je aanleg, je ervaringen, je overtuigingen en patronen, je drijfveren en ambities. Daarom kan een fysiek, mentaal en/of emotionele klacht bij jou een hele andere oorzaak hebben dan bij iemand anders. Door toepassing van ademcoaching,  in samenhang met diverse aanvullende technieken, wordt er ruimte gecreeerd in lichaam en geest waarbij het stimuleren van je energie en het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam centraal staat. Daarbij onderzoek ik samen met jou de volgende onderdelen:

 • Jouw ademhaling. Tijdens onze eerste afspraak zal ik een ademanalyse uitvoeren welke ik naar jou terugkoppel
 • Jouw omgeving: Ik zal vragen stellen over je werk, hobby’s, studie, vrienden, familie, partner, gezin, relaties, vrije tijd etc.
 • Jij zelf: Samen onderzoeken we wat er speelt op fysiek, mentaal, emotioneel/spiritueel niveau en natuurlijk wat jij nodig hebt om dit te kunnen transformeren
Gratis kennismakingsgesprek

Kies of je voorafgaand aan een losse ‘Adem beleving sessie’ of een losse ‘Adem ontdekking sessie’ een kennismakingsgesprek wenst of dat je direct een afspraak voor de sessie inplant. Twijfel je of een ademsessie iets voor je is en of een Adem Verdiepingstraject iets voor je is? Maak dan eerst een afpraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis. Daarvoor kom je bij me langs of ontmoeten we elkaar via zoom en tasten we samen af of we een match hebben. Tijdens dit gesprek wordt duidelijk welke ondersteuning het meeste effect zal hebben voor jou. Dit gesprek zal ongeveer een kwartier tot een half uur in beslag nemen.

Algemeen

Deze wijze van begeleiding heeft het grootste effect als jij bereid bent om open te staan voor jezelf en voor de verandering die jij zo graag wilt. Mijn begeleiding geeft de beste uitkomst als je er klaar voor bent om verantwoordelijkheid  te nemen over je leven en met een open blik jouw innerlijke reis durft aan te gaan.  Ademcoaching is geen vervanging van traditionele behandelingen maar kan wel een hele fijne aanvulling hierop zijn. Juist als er geen duidelijke oorzaken of oplossingen te vinden zijn.                                                    

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

 

Ik heb meer rust in mijn hoofd en lichaam

Ik had de hele dag door pijn in mijn buik. Daarvoor heb ik allerlei onderzoeken gehad maar er werd niets gevonden. Zo kwam ik terecht bij Ageeth waar ik geleerd heb om te luisteren naar mijn lichaam en me bewust te worden van alle delen van mijn lichaam. Tevens heb ik ademhalingstechnieken geleerd. Sinds enkele weken ervaar ik meer rust in mijn hoofd en lichaam. Daardoor slaap ik ook beter. Als ik wakker word pas ik de ademhalingstechniek toe waardoor ik snel de slaap kan hervatten. Het heeft mij erg geholpen en ik ga er zeker door met hetgeen ik van Ageeth heb geleerd.
Heinz

Het helpt echt

Ik ben aangesloten bij het platform The Breathwork Movement. Op dit platform vind je nog veel meer informatie over ademwerk.

Kies uit de volgende mogelijkheden

Adem beleving
Tips ter voorbereiding:

* Draag comfortabele kleding tijdens een ademsessie, liever zonder ritsen en knopen.

* Neem een grote handdoek of badlaken mee naar de afspraak.

* Eet niet teveel vlak van tevoren.

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.