Investeer in het geluk van je werknemers

Als je beseft dat 80% van alle klachten van werknemers stress gerelateerd is, waarom zou je er dan niet iets aan doen? Gelukkige werknemers zijn zeer waardevol voor je bedrijf.  Gelukkige werknemers zijn energiek, creatief, bewust en gefocust. Yoga en meditatie kunnen dit bewerkstelligen.

Grotere bedrijven zoals Google, Apple en Facebook investeren al jaren op deze manier ter bevordering van het geluk van hun werknemers en daardoor voor hun bedrijven.

 Effecten van Yoga  op werknemers:
  • Ze kunnen beter omgaan met stress situaties
  • Ze worden bewuster en kunnen betere beslissingen nemen
  • Ze kunnen zich beter focussen en concentreren
  • Ze voelen zich vitaler
  • -Hun lichaamshouding verbetert
  • Ze hebben minder of geen RSI en rugklachten meer

Juist bij zittend werk kan Yin Yoga een enorme bijdrage zijn om rug-, nek- en schouderklachten te reduceren. Ook voor mensen die veel in de auto zitten en stijfheid ervaren is Yin Yoga een fijne manier om het lijf soepeler te maken.

Effecten van Yoga voor bedrijven:
  • Vermindering van ziekteverzuim
  • Betere samenwerking, betere communicatie
  • Meer efficiency en productiviteit
  • Fijnere werksfeer
Yoga bij jou in het bedrijf?

In overleg is veel mogelijk. Ik kan periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, lessen komen verzorgen in het bedrijf zelf. Dan is een bedrijfsruimte nodig waarin de les gegeven kan worden. De werknemers kunnen ook bij mij wekelijks een les komen volgen.  Ook een enkele Yoga workshop kan door mij georganiseerd worden.

Maar ook als een team bijvoorbeeld langere tijd achter elkaar aan het vergaderen is geweest, kan door Yoga en meditatie veel spanning losgelaten worden. Tijdens de pauze is dit een perfecte manier om te ontspannen en op te laden voor het vervolg van de dag.

Ben je geïnteresseerd om via Yoga meer plezier op je werkvloer te realiseren? Neem contact op via onderstaand formulier en geef je wensen door. Ik neem z.s.m. contact met je op om te onderzoeken wat voor bijdrage ik voor jouw bedrijf en je werknemers kan zijn.

Subsidie voor Yoga op de werkvloer

De overheid stimuleert duurzame inzetbaarheid van werknemers. Yoga en meditatie op de werkvloer worden daarom gesubsidieerd door de overheid. De subsidie kan 1x per jaar aangevraagd worden bij het agentschap SZW.

Fiscaal voordeel eigen bijdrage werknemers

Onder de WKR mag een werkgever tot 1,2 procent van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga telt mee in deze forfaitaire ruimte van 1,2 procent. Werkgevers kunnen er voor kiezen om (een gedeelte van) de kosten van de bedrijfsyoga uit te ruilen met het brutoloon van de medewerkers, indien men hiervoor kiest is de regeling voor de werkgever geheel kostenneutraal.

Ben je geïnteresseerd om via Yoga meer plezier op je werkvloer te realiseren? Neem contact op via onderstaand formulier en geef je wensen door. Ik neem z.s.m. contact met je op om te onderzoeken wat voor bijdrage ik voor jouw bedrijf en je werknemers kan zijn.

Ja, ik ben geïnteresseerd in Yoga voor mijn werknemers

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.