TIPS EN VOORWAARDEN

Locatie

De lessen worden online, buiten of aan de Transportweg 52 te Veendam gegeven. Op vrijdagochtend vinden de lessen tijdelijk plaats op een andere locatie. Het adres staat vermeld in het reserveringssysteem.  Er is voor het pand parkeerruimte aanwezig. Bij binnenkomst graag je schoenen uit doen bij de deur en je jas ophangen. Neem zo weinig mogelijk spullen mee naar de Yogaruimte zodat daar genoeg vrije ruimte overblijft om goed te kunnen assisteren.

Tijdstip

Het is fijn als iedereen in ieder geval 5 minuten voordat de les aanvangt aanwezig is. Op die manier kunnen we gezamenlijk in alle rust de les starten. Zodra de les begint wordt de deur afgesloten. Na afloop van de les is er gelegenheid om iets te drinken en eventueel even na te praten.

Kleding

Draag kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Yin Yoga is een zeer rustige vorm van Yoga daardoor kan je koud worden. Een extra vest of trui en warme sokken zijn zeker aan te raden.

Hygiene

Sterke geuren kunnen tijdens een Yogales zeer storend zijn. Draag liever geen parfum en sterke deodorant en zorg ervoor dat je schoon en fris in de les verschijnt. Yogamatten zijn aanwezig. Je kunt eventueel zelf een grote handdoek of dekentje meenemen om op de Yogamat te leggen. Als je liever je eigen mat meeneemt kan dat ook. Tijdens de Yin Yoga les is het dragen van sokken verplicht.

Eten en drinken

Het is het prettigst om Yoga te beoefenen op een lege maag en met een lege blaas. Eet daarom tenminste 1 uur voor de les niet meer en neem je laatste maaltijd minimaal 2 a 3 uur van te voren. Je kunt een flesje water meenemen maar het is beter om voor en na de les veel water te drinken. Neem geen eten mee in de Yogaruimte.

Inschrijving en betaling

JOY werkt samen met Momoyoga. Bij je eerste aanmelding word je doorgelinkt naar Momoyoga waar jij in een beveiligde omgeving je account aan kunt maken, tickets kunt kopen en al je lessen kunt beheren. Er zijn diverse opties mogelijk zoals een abonnement, een strippenkaart, een losse les of een proefles. Hier kan je ook je online lessen kopen. JOY geeft geen geld terug als er lessen over zijn van een serie. Je kunt je tot maximaal 1 uur voor aanvang aan- en afmelden. Bij niet afmelden of te late afmelding zal er 1 les worden afgeboekt van je tegoed.

Om de les zo rustig mogelijk te kunnen beginnen ontvang ik het lesgeld het liefste direct bij inschrijving per Ideal overboeking. Mocht dit niet lukken, overleg dan even met mij over andere mogelijkheden.

Annulering

Indien er door JOY onverhoopt een of meerdere lessen moeten worden geannuleerd komt de les te vervallen en zal er in overleg een inhaal les worden gegeven. Indien dit niet mogelijk is zal het geld worden gerestitueerd.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de activiteiten van Joy of You geschiedt geheel op eigen risico. Respecteer je grenzen en forceer niets. Voer de Yogaoefeningen zorgvuldig uit en luister goed naar de signalen van je lichaam. Uiteindelijk ben en blijf jijzelf verantwoordelijk. Als je er niet helemaal zeker van bent of je helemaal gezond bent, raadpleeg dan vooraf een arts. Als je zwanger bent, een blessure hebt of kampt met een ander lichamelijk ongemak (bijv. hoge bloeddruk, spier- of gewrichtsklachten, menstruatie) meldt dit dan voor aanvang van de les. Wellicht kan de docent je individuele aanwijzingen geven. Luister goed naar de instructies van de docent en volg deze op. Voer geen oefeningen uit die pijnlijk voor je zijn en stel gerust vragen wanneer je een oefening niet begrijpt. Joy of You is niet aansprakelijk voor schade en/of verlies van eigendommen van de cursist, noch voor enig lichamelijk letsel dat voor, tijdens of na een les is ontstaan.

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.