Maatregelen Coronavirus

Ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus heb ik het besluit moeten nemen om voorlopig te stoppen met het geven van Yogalessen. Ook alle individuele behandelingen zullen een tijdje gestaakt worden. Het is nu even niet anders. Ik nodig je uit om thuis af en toe (of wat vaker….:)) wat Yogahoudingen aan te nemen en de rust in je hoofd te bewaren door kalm te zitten en je ademhaling te observeren. Ik laat je uiteraard zo snel mogelijk weten wanneer de lessen weer aanvangen.

Voor nu: zorg goed jezelf en voor elkaar.

Namasté

————————————————————————————————————————————————————

Per jaar geef ik van september tot de zomervakantie 3x een serie van ca. 13 weken. Wanneer de nieuwe serie start is afhankelijk van de ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus. Je kunt je via onderstaande link inschrijven voor een serie op een vast moment in de week, dan ben je verzekerd van een plekje. Uiteraard kan je ook eerst een kennismakingsles bijwonen. Ook is het mogelijk om af en toe een losse les te volgen. Daarvoor kan je een strippenkaart kopen voor 5 lessen. Mocht je een keer niet kunnen dan kan je een andere les, mits er voldoende plek is, binnen deze serie meedoen. Dat mag ook een andere Yogavorm zijn. En je mag je vriend of vriendin ook blij maken met een les die jij zelf niet kunt bijwonen. Mocht je op een later tijdstip in willen stromen dan is dat bij voldoende plek uiteraard mogelijk.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe lessen en nieuwe tijden.

Alle lessen vinden plaats bij mij in de praktijk: Transportweg 52 te Veendam. Ik werk met groepen van maximaal 10 personen. Je kunt je opgeven via onderstaande link. 

Rooster 

Woensdag

 9.00-10.15  Easy Vinyasa/Yin Yoga

19.00-20.15  Yin Yoga

Donderdag    

18.45-20.00  Vinyasa Power Yoga

20.15-21.30  Yin Yoga

Vrijdag             

 9.00-10.15  Yin Yoga                                                                                                                                                                                                                   

Prijzen 

Hele serie € 11,00 per les 

Strippenkaart voor 5 lessen € 60,00 (6 maanden geldig)

1 losse les € 13,50

1 proefles € 10,00