EMMETT TECHNIEK * Twee vingers, één oplossing *

Als enthousiaste EMMETT Practitioner laat ik je graag kennis maken met deze snel werkende techniek. Het is een zeer zachte techniek die direct op de huid of door lichte kleding heen kan worden toegepast. Dit kan zowel zittend, liggend of staand gebeuren. Door toepassing van deze bijzondere techniek kan heel snel een positieve lichamelijke verandering optreden. Ook mensen die herstellende zijn van Long Corona kunnen baat hebben bij deze techniek. Het helpt bij aanhoudende vermoeidheid, kortademigheid, hoofdpijn etc.

Hoe werkt de Emmett Techniek?

Emmett techniek gebruikt de huid als het ware als een touchscreen – iets heel gevoeligs, wat alleen heel zachte, lichte druk nodig heeft. Als een vinger licht een app aanraakt, wordt die geopend. Vergelijkbaar reageert ons lichaam bij het activeren van de specifieke Emmett punten. De therapeut geeft via de omliggende fascia directe impulsen aan spieren en pezen. Het zenuwstelsel leidt de fascia stimulatie naar het brein, waarvandaan de corrigerende impulsen worden gegeven aan de rest van het lichaam. Blokkades kunnen zich daarmee oplossen, zodat het lichaam in korte tijd het eigen evenwicht hervindt.

Wat is het resultaat van de Emmett Techniek?
 • Ontspanning bij stress en spanningen
 • Bekken- en heup ontspanning
 • Schouder- en nek ontspanning
 • Verbetering hoofdrotatie
 • Verbetering mobiliteit van schouders, armen en nek
 • Verminderen van rugpijn
 • Verminderen van knie/ en enkelklachten
 • Ontspannen van iliopsoas
 • Herstellen van lichaamsbalans
 • Lymfedrainage
 • ………..En nog veel meer……..

Ik volg regelmatig nieuwe modules om me te blijven verbeteren en om nieuwe onderdelen toe te kunnen voegen in mijn behandelingen. Jij bent van harte welkom om het te komen ervaren.

Tijdens de sessie

Tijdens de massage blijft de onderkleding aan. Over de delen van het lichaam welke niet behandeld worden, leg ik een handdoek. Er zijn schone handdoeken aanwezig in de praktijk maar je mag ook gerust je eigen handdoek meenemen. De EMMETT behandeling wordt uitgevoerd door zachte aanraking op de blote huid of door 1 dun laagje kleding.

Jouw investering

Intake en behandeling (ca.45-60 min.) €48

Vervolgbehandelingen (ca.30-45 minuten): €40

Vervolgbehandelingen gecombineerd met andere massagetechnieken (ca. 1 uur) : €60

 

Heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

 

Emmett: Echt verbluffend

Ik heb het zelf mogen ervaren. Echt verbluffend. En Ageeth is zo’n fantastische, liefdevolle, deskundige en betrokken therapeute. Die gun ik iedereen die open staat voor een ander soort benadering en behandeling van (chronische) klachten.
Diana

Ageeth, die gun ik iedereen.

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.