Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Yin / Nidra Lente Special

24 maart/10:00 - 12:00

Tijdens deze Yin / Nidra Special staat alles in het teken van de lente. Na de winter, tijd van inkeer en reflectie, is het nu tijd om een grote schoonmaak te houden en wat meer naar buiten te treden. Het is het juiste moment om nieuwe zaadjes te planten, nieuwe ideeën in de wereld te zetten. Dit doen we door te starten met een verdiepende meditatie/visualisatie waarin je alle tijd krijgt om je te verbinden met jouw lente gevoel. Aansluitend ga je in diverse Yin houdingen op zoek naar jouw grenzen om net als de natuur, waar wij onderdeel van zijn, vol overgave de overgang van de winter (Yin) naar de lente (kleine Yang) energie te maken.

Tot slot begeleid ik je in een verdiepende en helende Yoga Nidra reis door je lichaam.
Jaaahhh, dit lijkt me heerlijk. Ik doe mee

Deze Special is helemaal afgestemd op het hout element van de lente. De traditionele Chinese Geneeskunde verbindt het element hout aan de lente. Hout staat voor groei, expansie, creatie en daadkracht. De focus ligt op het orgaanpaar lever (yin) en galblaas (yang) en de daarbij behorende meridianen. De lever vervult vele functies in ons lichaam, waaronder het reinigen van het bloed. De galblaas zorgt voor opslag van gal vanuit de lever en scheidt dit uit. De lever en de galblaas hebben tezamen een grote invloed op onze Chi (levens) energie. Door de specifieke Yin houdingen activeren we beide organen waardoor het lichaam sneller kan opschonen (ontgiften).

Wil jij uit de winterdip komen en weer lekker in je lijf landen? Kom dan vooral meedoen. Iedereen is welkom, je hoeft geen Yin Yoga of Nidra ervaring te hebben.

Dekens om onder te liggen, matten en kussens zijn aanwezig. Neem wel je eigen deken of handdoek mee om op de mat te leggen i.v.m. hygiëne. En als je liever je eigen mat mee wilt nemen is dat ook helemaal prima.

Jouw investering voor deze Lente Special: € 22,50 Je koopt je ticket hier i

Heb je vragen? Bel, app of mail me gerust! 06-204 55 447 | info@joyofyou.nl ❤Ageeth

Locatie

Joy of You
Transportweg 52
Veendam, Nederland 9645 KX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-20455447

Organisator

Joy of You
Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.