Tijd om een tool van Access Consciousness te delen welke voor mij heel fijn werkt. Waardoor ik echt anders met dingen om ga. Een tool die mij helpt om dat te bereiken wat ik verlang in mijn leven.

Het is de mantra van Access Consciousness:

All of life comes to me with Ease, Joy & Glory
Alles in het leven komt me toe met Gemak, Vreugde en Glorie

De woorden gemak en vreugde spreken waarschijnlijk voor zich. Het woord glorie staat voor uitbundig en overvloedig. Zeg het maar eens 10x achter elkaar.
Alles in het leven komt me toe met Gemak, Vreugde en Glorie
Wat merk je?

Als je deze zin s’ochtends en s’avonds 10x zegt zal je merken dat de dingen anders gaan in je leven. Let wel, een mantra is iets anders dan een affirmatie. Bij een affirmatie wil je iets wat negatief is in je leven overwinnen door iets positiefs. Een mantra gaat verder dan dat want er hoeft niets overwonnen te worden. Er hoeft geen strijd plaats te vinden, alles mag er zijn. Voor mij is het meer een lijfspreuk,
All of life comes to me with Ease, Joy & Glory.

Ieder keer als ik het zeg verschuift er iets in mij, er ontstaat eigenlijk altijd meer ruimte en het tovert een glimlach op mijn gezicht. Het maakt dat ik besef dat ik simpelweg iets anders kan kiezen.

Je kunt dit toepassen op alles wat in je leven verschijnt. Het mooie, het lelijke, het zoet en het bitter. Juist ook als je in een vervelende situatie zit en zegt: “Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie” zal er een verschuiving in je energie ontstaan. Het hoeft immers niet moeilijk te zijn. Maar ook als er iets super gaafs gebeurt in je leven, nodig je door het mantra het universum uit om nog meer gemak, vreugde en glorie aan jou te schenken.

Hoe wordt het nog beter dan dat?
Doe je mee?❤️

Beginnen met chatten
1
Heb je een vraag?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Laat het me weten, ik reageer misschien niet direct maar in ieder geval z.s.m.